We hoorde via via al veel bof over witsoone. Namen kort erna contact op voor ons huwelijk op 22/07/23’. Eerst kregen we duidelijke informatie over de verschillende formules, we konden zelf inspraak doen over wat wel of juist niet. De dag zelf verliep perfect, tot in de puntjes afgewerkt.Het team is perfect op elkaar ingespeeld en heeft een goed voorkomen. Kortweg jullie waren geweldig & bedankt voor alles. Liefs, Aliene&Glenn❤️

Na een offerte-vergelijking voor een receptie, ben ik uitgekomen bij Witsoone.
Het contact met Benny verliep super vlot, snel en gedetailleerd antwoord, de prijs was uitstekend en aanbod van hapjes en formules was ruimschoots voldoende.
De avond zelf verliep vlekkeloos: de hapjes waren zeer lekker en verfijnd, men kwam veelvuldig rond met de bediening en de zaal werd heel netjes achtergelaten. Achteraf ook veel complimentjes ontvangen van de gasten over de fijne receptie.
Prijs-kwaliteit heb ik de perfecte avond receptie gehad. Een bedankje voor Witsoone!

Originele en fijne hapjes. Vlotte bediening !Zeer verzorgd koud buffet. Mooi gepresenteerd, ruim voldoende. Een aanrader !!

Mooi buffet met 5x vis en 5x vlees voor een privéfeest: gescoord met versheid, presentatie en zeker met hoeveelheden: alles was er … in overvloed!Zeker voor herhaling vatbaar👍

Super ervaring gehad met Witsoone Catering ! Vrijblijvend verkennend gesprek op voorhand was heel nuttig om alles te overlopen ivm menumogelijkheden en ook omdat ze hun ervaring delen en op een paar punten wezen waar we totaal niet aan gedacht hadden. Feest zelf is heel vlot verlopen en ze werken met professioneel personeel. Allemaal heel lekker en gemaakt met verse producten. Afrekening zonder verrassingen en zoals vooraf besproken. kortweg : een aanrader !

Het buffet was super lekker en heel verzorgd met alleen maar heel verse produkten ! Heerlijk !! Een echte aanrader !

Superlekker en aangename bediening! Kinderen worden niet vergeten! Dikke 5 sterren!

Langs deze weg willen wij de Witsoone nogmaals bedanken voor de mooie namiddag op onze babyborrel ,alles was uitstekend en zeker en vast in orde , de hapjes en de ovenkoek waren zeker top, zeker voor herhaling vatbaar

Vlotte communicatie, verzorgde schotels, lekker, ruim voldoende, stipte aan huis levering,…Zeker aan te bevelen.

Lekker en vlotte service!

Voor onze babyborrel (150volw.) Hebben wij beroep gedaan op de traiteurdienst van Witsoone. Vooraf hadden we een vlotte en snelle communicatie ivm alle mogelijkheden hieromtrent. Wij zijn enorm tevreden en kregen heel veel positieve reacties van alle vrienden en familie die aanwezig waren. Prijs-kwaliteit is top! Het is zeker een aanrader, we zouden direct opnieuw met hen samenwerken!

Zeer verzorgd vers buffet ♥️

de keuze van de barbecue was heel goed. de bordjes bij de verschillende groenten was ook zeer goed.

Nadat we met onze beide ouders eerder toevallig in Witsoone terecht kwamen, was het eten zo lekker en mooi gepresenteerd dat we naar een kaartje vroegen. 6 maand later verzorgden ze de catering van onze trouw, waar we nadien niet anders dan goede reacties op kregen. Een fantastische en professionele service, een vriendelijk contact, een vlotte samenwerking. Maar vooral: prachtige én heerlijke aperitiefhapjes, ruime porties en een dessertbuffet om duimen en vingers van af te likken!
Bedankt, Benny en Eveline, om onze trouwdag naar een hoger niveau te tillen.

Zeer goede communicatie en voorbereiding van een super feest !

Lekker , perfect, stipt !

Vriendelijke mensen, vlotte communicatie en lekker eten! Bedankt om de catering op onze babyborrel te verzorgen!

We hebben een geslaagd feestje achter de rug dankzij de Witsoone! Heerlijk vlees en vis buffet, allemaal verse producten, mooi gepresenteerd en royale porties! Vriendelijke mensen! Top! Hier komen we/bestellen we zeker terug!

Een baby-ontbijt om U tegen te zeggen: Ruim assortiment aan brood, koffiekoeken, en ontbijtdranken. Voor elk wat wils! Vlotte communicatie vooraf. Zorgeloos genieten! 🙂 Dankjewel Benny & Eveline!