Restaurant

Hoe blijf ik op de hoogte van acties en evenementen?

Bij restaurant Witsoone organiseren we regelmatig leuke culinaire acties zoals scampi’s à volonté om maar één voorbeeld te geven. Wilt u graag op de hoogte blijven van alle acties in restaurant Witsoone? Check regelmatig onze Facebookpagina en schrijf u zeker in op onze nieuwsbrief zodat we u persoonlijk op de hoogte kunnen houden.

U kan zich onderaan op de homepage inschrijven voor onze nieuwsbrief. Klik hier om ons te volgen op Facebook.

Hoe kan ik een tafel reserveren?

Wanneer u graag komt eten in restaurant Witsoone, kan u uw tafel vooraf reserveren. Reservatie is niet noodzakelijk, maar zo bent u zeker van beschikbaarheid. Reserveren kan zowel telefonisch (0491/11 22 24), als via onze Facebookpagina of via de contactpagina op onze website waar u ook een overzicht vindt van de openingsuren.

Vind hier onze contactpagina voor reservaties of bezoek onze Facebookpagina.

Hoe wordt mijn online reservatie bevestigd?

Reserveren is niet noodzakelijk om te komen eten in restaurant Witsoone, maar zo bent u zeker van uw tafel. Wanneer u via onze website een tafel reserveert, sturen wij u een mail ter bevestiging. Reserveert u via Facebook, dan bevestigen wij uw reservatie via een bericht. Indien gewenst kan u ons ook telefonisch contacteren.

Vind hier onze contactpagina voor reservaties of bezoek onze Facebookpagina.

Hoe kan ik betalen bij Witsoone?

Wanneer u komt eten in tearoom, brasserie of feestzaal Witsoone, kan u betalen op de manier die u het best past. U kan dus zowel cash als met een bankkaart of een kredietkaart zoals Visa of Mastercard betalen. Bij betaling krijgt u ook een btw-bewijs mee.

Bekijk het menu van de brasserie, het menu van de tearoom of contacteer ons voor uw reservatie.

Wat als ik een factuur wil voor mijn bedrijf?

Wanneer u komt eten bij Witsoone, kan u zowel cash als met de bankkaart of kredietkaart betalen. Bij betaling krijgt u steeds een btw-ticket mee dat u kan indienen als bewijs. Indien u hier nog bijkomende vragen over heeft, kan u ons contacteren via de website, Facebook of telefonisch op het nummer 0491/11 22 24.

Vind hier meer informatie over Witsoone tearoom en brasserie of contacteer ons.

Kan ik een Witsoone cadeaubon kopen?

Bent u nog op zoek naar een leuk cadeau? U kan bij ons te allen tijde de Witsoone cadeaubon kopen om iemand te schenken. U bepaalt zelf het bedrag en betaalt ter plaatse cash, met een bankkaart of met een kredietkaart. De Witsoone cadeaubon blijft 1 jaar geldig.

Lees hier meer over restaurant Witsoone of contacteer ons voor de aankoop van een cadeaubon.

Wat als ik vegetarisch of veganistisch eet?

Bij restaurant Witsoone denken we als flexitariërs. Op onze menukaart vindt u met andere woorden zowel vleesgerechten als visgerechten en vegetarische gerechten. Ook veganistisch eten is mogelijk in ons restaurant. Wij vragen u wel uw voorkeur voor een veganistische maaltijd door te geven bij reservatie.

Bekijk het menu van de brasserie, het menu van de tearoom of contacteer ons voor uw reservatie.

Wat als ik een voedselallergie heb?

Ook wanneer u een voedselallergie heeft, kan u zorgeloos komen eten bij restaurant Witsoone. Het volstaat om ons vooraf te contacteren voor een reservatie en op dat moment de gezondheidsvereisten door te geven. Wij houden dan graag rekening met uw wensen zodat u kan genieten van een heerlijke maaltijd.

Bekijk het menu van de brasserie, het menu van de tearoom of contacteer ons voor uw reservatie.

Waar kan ik parkeren bij restaurant Witsoone?

Hoewel Witsoone niet over een privéparking beschikt, zijn er voldoende parkeermogelijkheden aan onze tearoom, brasserie en feestzaal. Parkeren kan recht voor het restaurant in de Bankelindeweg of net om de hoek op het kerkplein waar meerdere parkeerplaatsen voorzien zijn.

Lees hier meer over restaurant Witsoone of contacteer ons voor uw reservatie.

Hoe rolstoelvriendelijk is het restaurant?

Bij restaurant Witsoone denken we aan het comfort van al onze gasten. Ook voor rolstoelgebruikers is het restaurant makkelijk toegankelijk. Er is een klein opstapje bij de inkom, maar wij helpen u hier graag mee. Geef gerust bij reservatie door hoe wij uw bezoek aan ons restaurant nog aangenamer kunnen maken en we doen het nodige.

Lees hier meer over restaurant Witsoone of contacteer ons voor uw reservatie.

Hoe kindvriendelijk is restaurant Witsoone?

Bij restaurant Witsoone denken we ook aan de kleinste gasten. Er zijn kinderstoelen voorzien alsook een aangepast kindermenu met een kids aperitief, warme gerechten op kindermaat en een uitgebreide keuze aan pannenkoeken, wafels en ijsjes. U kan dus met heel uw gezin komen genieten van heerlijke qualitytime en lekkere gerechten die ze gegarandeerd lusten.

Ontdek hier het kindermenu of contacteer ons voor meer informatie of een reservatie.

Zijn honden toegelaten in restaurant Witsoone?

Flinke honden zijn welkom in restaurant Witsoone. Bovendien beschikken we over een gezellig en zonnig terras, ideaal om in de zomer even halt te houden wanneer u met uw viervoeter aan het wandelen bent .

Lees hier meer over restaurant Witsoone of contacteer ons voor meer informatie of reservatie.

Kan ik in de zomer buiten eten?

Tearoom, brasserie en feestzaal Witsoone beschikt naast een restaurant binnen ook over een gezellig en zonnig zomerterras. Buiten eten is, wanneer het weer het toelaat, dus perfect mogelijk. Het zomerterras is bovendien volledig afgebakend zodat u er in alle rust van uw maaltijd, pannenkoek, wafel of ijscoupe kan genieten.

Ontdek hier de tearoom/brasserie met terras of contacteer ons voor een reservatie.

Wat als we met een grotere groep komen eten?

Ook voor grotere groepen is restaurant Witsoone perfect uitgerust. Tot 22 personen kunnen we u laten plaatsnemen in de ‘veranda’. Bent u met meer dan 22 personen, dan openen wij graag de deur van onze feestzaal die plaats biedt aan gezelschappen tot 150 personen.

Contacteer ons voor uw groepsreservatie of ontdek de mogelijkheden van onze feestzaal.

Waar vind ik de openingsuren van restaurant Witsoone?

Op onze website vindt u onderaan elke pagina een overzicht van de openingsuren van restaurant Witsoone, alsook een actuele agenda. Op de kalender staat tevens aangegeven wanneer wij gesloten zijn in het kader van een cateringopdracht op verplaatsing.

Contacteer ons voor meer informatie of reservatie. Of ontdek onze opties voor catering.

Welke gerechten serveert Witsoone?

Op onze menukaart vindt u zowel voor de kleine honger als voor de grote honger voor elk wat wils. U kan het volwassenen- en kidsmenu van tearoom en brasserie Witsoone inkijken op onze website. Heeft u vragen betreffende een bepaald dieet of voedselallergieën, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij doen graag het nodige voor u.

Bekijk het menu van de brasserie, het menu van de tearoom of contacteer ons voor meer informatie.

Heeft Witsoone een aangepaste bierkaart?

Bij restaurant Witsoone vindt u een enorm uitgebreide bierkaart met zware bieren, trappisten, abdijbieren, kriekbieren, fruitbieren en geuze. Sommige bieren zijn bovendien van het vat. Genieten van een lekker streekbiertje? Proef dan zeker de lokale St.Bernardus Tripel van het vat. In de streek rond Watou wordt dit heerlijk blond abdijbier ook wel een ‘Bernadetje’ genoemd.

Vind hier onze uitgebreide drankenkaart of contacteer ons voor meer informatie of reservatie.

Feestzaal

Voor hoeveel gasten is feestzaal Witsoone toegankelijk?

Feestzaal Witsoone is een grote feestzaal die zich leent tot tal van feesten en evenementen. Indien u een feest met eten geeft bijvoorbeeld, is er voldoende plaats voor 150 zittende gasten. Uiteraard kunnen de tafels weg, kunnen we hoge statafels voorzien of een combinatie van zit- en statafels.

Vind hier meer informatie over onze ruime feestzaal of contacteer ons voor meer informatie op 0491/11.22.24 of via mail naar eveline@witsoone.be.

Welke feesten kunnen georganiseerd worden in feestzaal Witsoone?

Elk feest kan georganiseerd worden in feestzaal Witsoone. Of het nu voor een receptie, verenigingsfeest, privéfeest of een heuse fuif is: onze feestzaal is multifunctioneel en beschikt bovendien over een zonnig terras. U kan enkel de feestzaal huren of alles van A tot Z aan ons overlaten. U kiest!

Vind hier meer informatie over onze ruime feestzaal of contacteer ons voor meer informatie op 0491/11.22.24 of via mail naar eveline@witsoone.be.

Wat als ik graag een fuif geef met een DJ?

In feestzaal Witsoone kan er tot in de vroege uurtjes gefeest of gefuifd worden. Organiseert u graag een fuif in onze feestzaal voor uw verjaardag, huwelijksverjaardag of een andere reden? U mag zelf een DJ en muziekinstallatie voorzien, maar u kan ook samenwerken met onze vaste DJ die indien gewenst ook de feest- en fuifverlichting voorziet.

Lees hier meer over uw fuif in feestzaal Witsoone of contacteer ons voor meer informatie op 0491/11.22.24 of via mail naar eveline@witsoone.be.

Tot hoe laat mag er gefeest worden in feestzaal Witsoone?

Feestzaal Witsoone is de perfecte locatie voor al uw feesten of fuiven. U kan bovendien zorgeloos tot in de vroege uurtjes doorgaan. Wij leggen onze gasten geen beperkingen op en laten het bepalen van de eindtijd dus volledig aan u over.

Lees hier meer over uw fuif in feestzaal Witsoone of contacteer ons voor meer informatie op 0491/11.22.24 of via mail naar eveline@witsoone.be.

Catering

Wat is het minimum aantal gasten voor catering?

Organiseert u een feest? Witsoone zorgt ook op verplaatsing voor de culinaire toets vanaf 20 volwassenen tot zoveel personen als u maar wenst. Er zijn verschillende culinaire mogelijkheden voor catering. Bovendien voorzien we met onze catering steeds gratis de nodige borden en het bestek.

Ontdek hier de troeven van Witsoone catering of contacteer ons voor meer informatie op 0491/11.22.24 of via mail naar eveline@witsoone.be.

Wie voorziet borden, bestek en glazen als ik voor catering kies?

Wanneer catering Witsoone uw feest verzorgt, wordt alles tot in de puntjes door ons geregeld. Wij voorzien dan ook gratis de borden en het bestek. Indien u ook dranken bij ons afneemt voor uw feest, voorzien wij tevens gratis de nodige glazen.

Ontdek hier de troeven van Witsoone catering of contacteer ons voor meer informatie op 0491/11.22.24 of via mail naar eveline@witsoone.be.

Hoe lang op voorhand moet ik catering bestellen?

Hoe lang op voorhand u catering voor uw feest dient te bestellen, is moeilijk in te schatten. Sommige populaire data, zeker rond de communieperiode, worden meer dan een jaar vooraf geboekt. Andere data zijn dan weer beschikbaar tot een maand ervoor. Wij adviseren u om ons zo snel mogelijk te contacteren wanneer u een feest plant zodat wij de beschikbaarheid kunnen controleren en uw gewenste datum kunnen blokkeren.

Ontdek hier de troeven van Witsoone catering of contacteer ons voor meer informatie op 0491/11.22.24 of via mail naar eveline@witsoone.be.

Kan de cateraar ook dranken voorzien?

Wanneer u voor Witsoone catering kiest, kan u ook de gewenste dranken bij ons afnemen. In dat geval voorzien wij tevens gratis de nodige glazen. Ons personeel zal regelmatig de glazen bijvullen zodat al uw gasten met volle teugen van uw feest kunnen genieten.

Ontdek hier de troeven van Witsoone catering of contacteer ons voor meer informatie op 0491/11.22.24 of via mail naar eveline@witsoone.be.

Wie verzorgt de bediening als ik voor catering kies?

Bij Witsoone catering wordt alles van A tot Z voor u geregeld. Wij voorzien niet enkel het eten, maar brengen ook gratis het nodige servies en bestek mee. Bovendien voorzien wij het nodige personeel in verhouding tot het aantal gasten. U kan dus steeds rekenen op professionele bediening wanneer u voor catering Witsoone kiest.

Ontdek hier de troeven van Witsoone catering of contacteer ons voor meer informatie op 0491/11.22.24 of via mail naar eveline@witsoone.be.

Kan ik een optie nemen voor de catering van mijn feest?

Wanneer u een feest plant, contacteer catering Witsoone dan zeker om de beschikbaarheid voor de gewenste datum te controleren. Is de gewenste datum vrij dan kan u voor de catering een optie van 2 weken nemen.

Ontdek hier de troeven van Witsoone catering of contacteer ons voor meer informatie op 0491/11.22.24 of via mail naar eveline@witsoone.be.

Wanneer en hoe betaal ik de catering voor mijn feest?

Wanneer u kiest voor Witsoone catering, dient u vooraf niets te betalen. De week na uw feest ontvangt u uw factuur, naar analogie met de offerte die we samen opstelden. De factuur kan u gewoon via overschrijving voldoen.

Ontdek hier de troeven van Witsoone catering of contacteer ons voor meer informatie op 0491/11.22.24 of via mail naar eveline@witsoone.be.

Wat als ik op een buitenlocatie een feest geef?

De enige vereisten voor catering zijn water en elektriciteit. Het is dus perfect mogelijk om op een buitenlocatie een feest te geven en de culinaire toets over te laten aan Witsoone catering. Stel dat u opteert voor bijvoorbeeld een barbecue en het plots begint te regenen, dan voorzien wij een tent. Uw buitenfeest is dus te allen tijde in goede handen bij Witsoone catering.

Ontdek hier de troeven van Witsoone catering of contacteer ons voor meer informatie op 0491/11.22.24 of via mail naar eveline@witsoone.be.

Wat als er op mijn feestlocatie geen keuken aanwezig is?

Plant u uw feest op een buitenlocatie of in een zaal waar geen keukeninfrastructuur is? Catering Witsoone voorziet zelf al het materiaal dat nodig is om de smaakpapillen van uw gasten te verwennen. De enige vereisten voor catering zijn water en elektriciteit. De rest mag u overlaten aan Witsoone.

Ontdek hier de troeven van Witsoone catering of contacteer ons voor meer informatie op 0491/11.22.24 of via mail naar eveline@witsoone.be.

Kan er bij catering rekening gehouden worden met voedselallergieën?

U geeft een feest, maar een of meerdere gasten hebben een bepaalde voedselallergie? Witsoone catering voorziet voor deze genodigden graag een alternatief. Het volstaat om bij de besprekingen van de cateringformule door te geven waarmee we rekening dienen te houden en we doen het nodige.

Ontdek hier de troeven van Witsoone catering of contacteer ons voor meer informatie op 0491/11.22.24 of via mail naar eveline@witsoone.be.