Ontdek de troeven van Witsoone catering

Wanneer is uw feest geslaagd? Als iedereen lekker gegeten heeft! Een origineel hapje, een lekker menu, een gezellige barbecue of een uitgebreid dessertenbuffet zijn de hoofdingrediënten van een feest waar nog lang over nagepraat wordt. Wilt u zorgeloos genieten van al dat lekkers én van een fijne tijd samen met uw gasten? Kies voor Witsoone catering!

 

Wat zijn de voordelen van catering?

U vond de perfecte locatie voor uw feest, maar zonder keuken? Witsoone catering biedt de oplossing. Ongeacht of u een volledig uitgeruste feestzaal, een charmante oude schuur of feeërieke tuin uitkoos voor uw feest. Op elke binnen- en buitenlocatie in België voorzien wij met plezier en gemak de culinaire toets. En dat terwijl u uw budget perfect onder controle houdt.

 

Onze service gaat trouwens verder dan het voorzien van eten en drinken: we brengen zelf de nodige borden, glazen en het bestek mee. U hoeft zelf aan niets te denken! In samenspraak kunnen wij zelfs de tafels, stoelen en verdere aankleding verzorgen. Uiterst interessant voor een groot huwelijksfeest!

 

Welke formules zijn mogelijk?

Wilt u binnen of buiten feesten? Zittend of staand? Met een uitgebreid menu of met een hapje en een drankje? Alles kan! Voor een gezellige babyborrel heeft u immers andere wensen dan voor een evenement met uw vereniging of bedrijf. Voor elk feest biedt Witsoone catering een hapklare formule op maat van uw wensen, aantal gasten en budget.

 

Benieuwd naar onze formules? Of heeft u zelf een origineel idee? Contacteer ons! Wij zitten graag met u samen om alle mogelijkheden te bespreken en toe te lichten.

 

Wat vinden we zelf belangrijk?

Lekker eten en een uitstekende service staan natuurlijk bovenaan onze menukaart. Maar ook een vlotte en transparante samenwerking vinden wij zeer belangrijk. Daarom hechten wij veel belang aan uw mening over onze keuken. Heeft u een suggestie, een vraag of wenst u een offerte voor de catering van uw feest? Laat het ons weten via telefoon, mail of tijdens een bezoekje aan ons restaurant.