Uw fuif in feestzaal Witsoone

Een fuif organiseren voor uw verjaardag, huwelijksverjaardag of nog een andere reden? Elke reden is goed voor een feestje! Hoe klein of hoe groot ook: onze feestzaal in Poperinge is er klaar voor! U ook?

Waarom een fuif organiseren bij Witsoone?

Alvorens uw gasten uit te nodigen, moet u uiteraard de perfecte locatie voor uw fuif vinden. U zoekt met andere woorden een feestzaal die zich aanpast aan uw wensen en noden. Wilt u het vooral gezellig houden? Dat kan. Ziet u het eerder groots? Dat kan zeker! Geen gebrek aan dansruimte in onze multifunctionele feestzaal met terras. En voor de gasten die liever wat bijkletsen op uw fuif in feestzaal Witsoone?

Voor hen zetten wij graag enkele hoge tafels klaar. Maar ook een combinatie van staan- en zittafels is perfect mogelijk. U vraagt, wij draaien! Al laten we het draaien liever aan de DJ over…

Wie verzorgt de muziek- en lichtinstallatie?

Wanneer u een fuif wilt organiseren, heeft u een DJ nodig. Hiervoor werken wij graag samen met onze vaste DJ die indien gewenst de nodige fuif- en feestverlichting voorziet. Wilt u liever zelf een DJ en installatie meebrengen? Dat kan natuurlijk ook.

Uitsluitend onze feestzaal huren voor uw fuif? Of alles aan ons verlaten? Wij overlopen graag de verschillende formules met u.

Hoe de feestzaal voor uw fuif bevestigen?

Bij feestzaal Witsoone in Popering uw fuif organiseren, staat garant voor een memorabele avond en nacht. Wilt u meer informatie over onze beschikbaarheden en prijzen? Wij mailen u de mogelijke data en formules of u maakt een afspraak om samen uw opties door te nemen. Wees er wel tijdig bij. Onze feestzaal leent zich voor tal van feesten en evenementen, waardoor bepaalde data snel volzet kunnen zijn. Hetzelfde geldt voor uw feesten met catering.